About

Welkom!

Ik ben Amelia, mama van twee prachtige zonen, expat-vrouw van, bestuurskundige, juf thuisonderwijs, kindercoach en juf Nederlands. Ik hou van reizen, cake bakken, lezen, les geven, studeren, schrijven, tekenen, piano spelen, koffie en genieten van alle kleine dingen om mij heen.

Momenteel wonen we in Kuala Lumpur, Maleisië. Hier maken we de nodige cultuurverschillen mee en doen we mooie levenservaringen op. Door middel van mijn blog deel ik deze met jullie. De soms hilarische situaties die de miscommunicaties opleveren. Het opnieuw uitvinden van jezelf. Maar ook de gewone dingen die ik beleef met de kinderen. Daar zal je misschien best wat in kunnen herkennen. Want waar je ook op de wereld woont, in feite doen we allemaal hetzelfde: werken om te kunnen overleven.

Breathe, Trust, Let go and see what happens! Dat geldt voor alles in het leven en kan je ook terugvinden in mijn blogs. Het is hoe ik in het leven sta.

Breathe, wat staat voor leven of leef! Trust, in wat gaat komen of wat er is. Let go, wat niet te veranderen is en dan….See what happens!

Veel lees plezier!

Liefs,

Amelia

(*most pictures used in my blogs are from morguefile.com)

Advertenties

Een gedachte over “About

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s